Почти сигурно е, че петкратният носител на Златната топка ще си

...
Почти сигурно е, че петкратният носител на Златната топка ще си
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо може да играе в Челси от януари

Почти несъмнено е, че петкратният притежател на Златната топка ще си тръгне от " Олд Трафорд "

Звездата на Манчестър ЮнайтедКристиано Роналдо може да се озове в Челси през януарския трансферен прозорец, откакто към този момент наподобява нежелателен от мениджъра на " алените дяволи " Ерик загар Хаг, предава БГНЕС.

Миналата седмица Роналдо се замеси в следващ скандал, откакто отхвърли да влезе в игра в последните минути на дуела с Тотнъм, след което бе изваден от групата за дуела с Челси и му бе неразрешено да тренира с първия тим на Юнайтед.

По този метод към този момент наподобява съвсем несъмнено, че петкратният притежател на Златната топка ще си тръгне от " Олд Трафорд " през януари, само че проблем остава голямата му заплата от близо половин милион паунда на седмица. Според английския таблоид Сън алтернатива за решение на проблема може да даде притежателят на Челси Тод Боули. Американският предприемач искаше португалеца на " Стамфорд Бридж " още през лятото, само че тогава треньорът на " сините " Томас Тухел изрично отхвърли, което утежни връзките сред двамата и скоро по-късно германецът бе уволнен.

Сега Боули още веднъж демонстрира интерес към 37-годишният нападател, като най-вероятно новият управител на лондончани Греъм Потър няма да се опълчи. От друга страна Челси несъмнено се потребност от укрепване в офанзива, защото " сините " бележат мъчно от началото на сезона, тъй че за тях може да си коства да вземат Роналдо с контракт до края на сезона, само че това ще има коства към 10 милиона паунда.

В същото време се твърди, че има алтернатива Юнайтед да приключи едностранно контракта на Роналдо, защото смята, че отводът му да влезе в игра против Тотнъм е нарушаване на договора. Това обаче най-вероятно ще докара до тежка легална борба, от която ще изгубят и двете страни, тъй че опцията с намирането на нов тим за португалеца е доста по-благоприятна.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР